måndagskväll

Efter att idag har varit duktig på att plugga lite grann, ska jag nu sätta igång den nya pirates of the caribbean filmen och mysa ner mig i en filt med familjen ♥ puss


tredje oktober

Kom precis hem från skolan. Slutade halv 2 idag vilket var riktigt skönt! Sömnen inatt har inte varit den bästa så har känt mig riktigt hängig idag på skolan. Jobbigt.

Efter skolan drog jag en snabbis till friskis och köpte årskort där nu så nu jävlar ska det bli träning!!!... ska bara bli lite friskare först.

Nu blir det en liten powernap innan jag tar tag i pluggningen. latero lovers

jag, issa och emma.. visst är vi snygg? ;)


Believe me I won't stop at nothin'

Hej på er!

Den här helgen har varit precis som en helg ska vara :) 
I fredags så drog vi ut och hade det super skoj hos lina den fina. I går(lördag) så jobbade jag på dagen, sedan vart det middag och sen drog jag till ida på engång där hon, jag och kajsa bara tog det lugnt, åt kex med ost, popcorn, snacka och hyrde film. Super mysigt. Sov sedan över hos ida och kom nästan nyss precis hem.

Ska nu städa mitt rum innan jag börjar med pluggningen, bokföring och massa skit. Kulkul. Men det är det söndagar är till för. Pluggning.

Ikväll ska jag bara umgås med familjen, som har hyrt film. Känner att det var riktigt länge sen som jag va med dom nu :')

puss


RSS 2.0