heartit


barnvakt

slappdag idag, passar på att njuta av denna söndag och gör mig redo för sista jobbveckan som börjar imorn, känns både skönt och lite tråkigt att det är bara är en vecka kvar, eftersom jag trivs så otroligt bra där borta.

för er som inte vet vart ja jobbar så jobbar ja i en affär som säljer garner, tyger, symaskiner, nallar och all sorts sybehör. har ärligt talat inte alls nå intresse för dessa grejer, men tycker ändå att det är så otroligt roligt att jobba där för man lär sig nånting nytt varje dag och det är super roligt och träffa nytt folk varje dag. det är min mormor som äger de stället och har mamma och fyra andra anställda där. ink jag som extra jobbar där. och de här veckorna så är det bara jag och mamma som jobbar vilket gör det super roligt och lite mysigt faktiskt.

aja nog om det.....

är just nu barnvakt åt lillsyrran nu medan M och P är och handlar presenter till henne. vi har passat på och myst i högsta grad och bakat lite bakverk till hennes kalas som är på torsdag. myspys.

latero♥


fina veckor

var ett otroligt långt tag sen jag skrev senast. men har verkligen inte haft tid, och har njutit av mitt sommarlov till 100%! skulle jag berätta allt som hänt under tiden som jag inte har upptaderat skulle ja fylla en hel bok. och jag kan säga att än så länge, så är det här den bästa sommarn hittils.

har även jobbat nu i sommarn och oj så så bra det går. känner mig otroligt duktig :)

kan berätta denna dag iaf som började med en otroligt slapp morgon, sedan lite städning innan issa kom. vi åkte sedan till birsta och handlade lite presenter till lina som fyllde år igår. sedan drog vi hem till henne och umgicks med tjejerna. vart dock en tidig kväll för mig ikväll eftersom jag var så otroligt trött efter gårdagens bravader. men det är alltid lika kul att umgås med dessa tjejer. ojoj<3

ska nu sätta mig ner en stund och kolla på film med mammsen och pappsen innan det är dags att dejta kudden.

bjussar på en bild från gatufesten för nån vecka sen på anna the edvall och jaag.

puss på knäskålan♥

hemma i sundsvall!

babes, är hemma nu från mallorca kom hem i lördags. har haft det superduper trevligt, förutom att hela sista veckan fick jag feber så det blev skuggan för mig då. men skitsamma, jag hade semester iallafall. vill tillbaka nu! bilder lägger ja upp senare.

latero ♥

RSS 2.0