en såndär bra låt!


besök i kyrkan och harry potter

Hej på er!
Nu på eftermiddagen drog jag och emma till kyrkan och kolla på då bl.a. ida sjöng. Det var massa fina julsånger som spelades. fick jag en julkänsla! Har inte haft många sådana i år tyvärr men så här efter jul så kunde den allt komma. Aja, bättre sent än aldrig :)
Kom hem för en stund sen och nu sitter vi och kollar på Harry Potter, första delen av sista filmen. En av de bästa... fast den absolut sista är helt klart bäst. 

                                                                 .puss o kram

Eftersom jag är så dålig på att knäppa kort nu förtiden så får det bli en bild på min kusin Linnea och jag från i julas. Söta va?


Favorit parfymen



Amor Amor. Helt klart den bästa! Är helt kär i den. Har haft den i nått år (har såklart varierat) men som sagt, det här är favoriten. Min tog precis slut till jul så det passade perfekt till att få en ny i julklapp. Den luktar mums

One tree hill-mys

Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag inte sovit så jätte bra. Det har blåst/blåser som satan här ute och det har donkat i väggar och skit. Så nån mycket sömn inatt har jag ju ej fått.

Ligger iallafall i sängen nu och myser på lite, än på ett tag blir det inte att resa sig upp! Ska ta och sätta igång några nya avsnitt av one tree hill säsong 8 nu som jag fick i julklapp. Är helt kär i den serien :)


24 December 2011

God Jul på er! Jag vet inte hur ni har haft det, men jag har iallafall haft en otroligt mysig julafton. Har firat jul med mina nära och kära och fått underbara presenter. Tack så otroligt mycket! ♥

Kom precis hem och är nu super trött, har vart en lång dag idag. Orkar därför inte lägga ut nå bilder på vad jag fått idag utan slänger ut några bilder imorgon istället.

Nu är det på med pyjamasen och nån julfilm med familjen innan det är dags för att dejta kudden.


Godnatt

Klar med allt nu!

Har haft en riktigt fullspäckad dag i, dag. Men mysigt har jag haft det :)
Vi har bakat bl.a. knäck, rispuffar, ischocklad och sen har vi även testat på de hära berömda skumtomtefudgen. Den blev helt klart lyckad!
Har haft så fullt upp så ja glömde tyvärr knäppa kort, får se om jag kommer ihåg att knäppa kort på allt imorgon.
Sen blev det julgröt, glögg och macka med julskinka till middag. Det klassiska dagen före julafton ♥

Har även hunnit slagit in alla paket ikväll så nu är allting klart. Nu kan man äntligen slappna av på riktigt :)

OCH
så har jag hunnit och färgat håret... mörkmörk brunt.

Blev tyvärr inga bilder alls idag, tråkigt...men puss och godnatt på eer


23 december

Hej på er. Hela den här morgonen har jag ägnat tid till att skriva alla julklappsrim. Det tog en stund innan jag kom igång, men sen så flöt det på! Haha. Det är ganska roligt faktiskt.
Nu blir det att sätta igång julmusiken och dra igång julbakelsen med Lill M och M.
Puuss


19.52

Äntligen klar med alla julklappar! Känns så otroligt skönt, och jag känner mig så otroligt lättad. Herregud vad jag har oroat mig för dessa julklappar....
Har iallafall haft en jätte mysig eftermiddag med söta Ida. Det blev gofika och julhandel. Sen blev det ändå att jag jobbade från 16 - 18. Men har så kul på jobbet så det gjorde absolut ingenting.

Har nyss fått i mig tacos och nu blir det att fara iväg och handla lite mat med M. Imorgon blir det julgodis i högsta grad!
Puss

Äntligen Jullov!


Hej på er!
Imorse när ja vaknade fick vi fin besök av mammas lilla söta gudsson, sen blev det att åka till västermalm med tjejerna och kolla på julschowen. Sedan blev det stan en jätte snabbis med anna och emma. Har äntligen hittat en present till pappa!
Kom precis hem och bytte direkt om till myskläder supermysigt. Skulle egentligen ha jobbat idag men det blev inte så, så ska snart ta mig en trip ner till stan igen och träffa Ida, blir nog lite mer juhandeln nu ska ni se.

Vart ett snabbt inlägg.
pussss


ute och kört

Har nu varit ute och övningskört i cirkus en timme!
Första gången då det var snö ute (inte för det har varit snö nå länge) men det var ändå ett tag sen som ja var ute och körde.
Har äntligen, efter 1½ år bokat tid på körskolan, så på onsdag nästa vecka är det dags för min första riktiga övningskörning. Känner mig ganska duktig på att köra så tror att det kommer var ganska lugnt, men såklart är man lite nervös. Tror det är mer teorin jag kommer faila på om jag failar på nått. Men det ska bli kul, Äntligen går det framåt här!

red


köpt ett nytt nagellack som passar perfekt nu till jul. 120 kr på Kicks. perfekt.


21 december


Hej på er! Hade istort sett sista skoldagen idag.  Hade försökt bli klar med de mesta innan jul, men så vart det ju såklart inte. Har en hel del grejer som får vänta tills under jullovet. Synd nog. Men så är det, får skylla mig själv lite.

Nu är det dags för första gången på ett x antal dagar att röra på fläsket lite (träna). Puss.


The night is almost getting over and I don't want us to turn colder

Hej på er!

Kylan börjar komma fram rejält nu känner jag, hua så kallt det är ute nu.
Kom precis hem från Linnea. Fick agera lite frisör/stylist då hon ska på en nobellbal ikväll. Hon blev super fin :)

Nu blir det att trycka i sig en sallad och sen blir det att ta det lugnt resten av kvällen med teven (som vanligt). Haha

Älskar att jag ha så roliga bilder på bloggen nu för tiden.....

puss

Dricker kaffe och skriver en Cv

Godmorgon på er!

Lektionerna idag lyckades bli inställda så blir ledig idag. Så otroligt skönt. Har matteprov imorgon så ska passa på att plugga lite grann till det nu.

Just nu sitter jag och skriver en cv som jag hade tänkt lämna in. Känner att jag vill ha ett till extra jobb för att kunna utveckla mig mer. Det är tyvärr svårt att få jobb här nu men man kan ju alltid försöka liksom.


puss

19.28

Är helt slut i kroppen efter allt gående idag på birsta.
Hittade såklart inte nå kläder till nyår nu heller.. börjar ge upp nu. Har bestämt för att vänta till efter jul med att leta efter nyårskläder och hittar jag inget som jag gillar då heller så får det bli något ur garderoben.
Men hittade andra grejer istället, som var lika nödvändigt. Hårfärg, lite smink och hårprodukter.
Nu blir det nog inge mer shoppande innan jul.. inte till mig iallafall!

Hade tänkt att käka julbord på ikea idag men det kändes så ohygieniskt (!?) att äta det där borta så det fick bli det klassiska istället. Haha alltid lika gott det också.

Nu blir det tevetittande resten av kvällen, inget pluggande.. sparar det tills imorgon.

puss

living out our dreams

Hej på er!

Sitter hemma nu och ska bara fixa till mig sen blir det ut till birsta och Ikea med familjen. Ska handla de sista julklapparna nu. Kommer vara hur mycket folk som helst där ute!

latero lovers♥


artonde december

Idag har det varit en riktigt slapp och perfekt söndag. Har sett flera filmer idag, bla. love in manhattan och baksmällan två.
Mamma har nyss bakat en kladdkaka så nu blir det att gotta i sig det tillsammans med den nya smurf filmen med familjen.  Otroligt mysigt! ♥

all i want for christmas is you

Jag och mamma fick ett ryck av att vi skulle ta en timmes .promenad nu när det är snöstorm ute. Men det gick bra, blev lite blöt men annars så :)

Är helt slut nu i kroppen istället, men det är en skön känsla, inte en såndär jobbig.
Har bestämt mig för att inte plugga så mycket mer den här eftermiddagen. Fattar ändå ingenting!
Blir enbart filmmys resten av kvällen nu. puss

Pizzamys

Godmorgon på er!

Hade en super mysig kväll igår.
Började dagen med jobb som vanligt sen på kvällen kom brudarna hit och umgicks. Det blev film, prat, spel och pizza. Super gott!

Vart sent igår, så imorse vaknade jag för första gången på super länge så sent som halv tolv. Är en morgon människa egentligen så jag brukar kliva upp runt halv nio - nio på helgerna annars, haha!

Anabanana åkte nyss hem så nu blir det lite mys i soffan innan det blir dags för att plugga lite matte.

puss

16 december

Mysig fredagskväll med familjen. Har bara myst på och skrev nyss klar min rapport, äntligen!

Har under kvällen ätit tacos, chips och bölat till svenska hjältar.
Nu sitter jag med P och M och kollar på jägarna 2, har nyss satt igång filmen så kan än så länge inte säga om den är bra eller inte, men vad jag har hört av andra så är den bra :)

Mer upptadering blir det inte ikväll, direkt efter filmen blir det läggdags för mig. Ska upp tidigt imorn för att jobba så det gäller att vara pigg!

Godnatt med er


fly with me and take the sky


Putting shit aside and acting strong

                                                                           Hej babes,

Har slutat skolan för dagen, veckan nu. Super skönt. Har planerat att den här helgen ska bli den lugnaste på länge nu. Är inte alls klar med skolarbetet som ska vara klart innan lovet så det blir att behöva ta i sånt nu i helgen. Men det är lugnt, laddar inför nyår istället!

Sitter just nu vid en film och småkollar lite, medan jag äter en mandarin och dricket vatten. Lät nyttigt va?
Ska alldeles strax fortsätta skriva min geografi rapport, som jag hoppas blir klar ikväll!

smell u latero♥


Ett tips!

Ni som inte redan gjort det, åk till en bh affär och be dom kolla vilken storlek du egentligen ska ha! Jag kan ju säga att jag hade helt superduper fel storlek.
Det är värt det, lovar!

Kom förövrigt hem med världens skönaste huvtröja från birsta nyss. Den ska användas flitigt nu till jul kan ja lova.

Mer kom ja inte hem med, hittade inte en enda nyårsklänning eller kläder i överhuvudtaget. Julklappar är inte min grej heller har jag märkt. Gud så svårt det är att hitta saker till andra. Får lite panik.

Nu blir det iaf Criminal Minds mys med familjen.

puss

haha lite små sött!


this is what I'm made of

Hej på er!

Kom hem för ett tag sen och sitter nu och kollar på Fools Gold med Lill M.

Blir att ta en liten powernap nu, sen blir det att dra iväg till birsta med M och lämna tillbaka lite kläder och shoppa lite julklappar.


latero lovers


The Vow

Jag älskar The Notebook och jag älskar Dear John, och nu kommer den här!
Den verkar riktigt bra, får se om den slår de andra filmerna

Längtar tills den kommer ut!!!!


btw så är Channing Tatum dundersnygg♥

Ibland måste man får skämma bort sig själv lite.

Efter skolan idag drog jag, anna och kajsa och käkade middag på stan. Super gott! Sen blev det att dra hem för att plugga lite, har engelska och musikprov imorgon. Känner hur skönt det är att bocka av min plugg lista, snart så.


Tänkte nu bara ta ett bad och koppla av i en timme. Behöver det känner jag.
puss


En liten julklapp till mig själv

Har länge velat haft ett sånt här skal, så kunde verkligen inte motstå ett idag. haha!


Hey you

Beger mig nu till skolan, första dagen på två veckor som jag inte har nått i skolan idag. Fett skönt.

puss


8 kramar om dagen behöver du för att vara glad. 12 kramar om dagen för att känna dig älskad. Kramas.


James Blunt - Carry you home

Kom hem för ett tag sen, hade ett matteprov den sista timmen som kändes ganska bra. Har aldrig varit ett stort fan av matte, möjligtvis bara för att jag inte är nå duktig på det, men ja kämpar för att få G på det iaf! På fredag väntas ännu ett prov i matte. Känns väl lite sisådär inför det ;)

Sen jag kom hem nu har jag hunnit plugga lite spanska och engelska. Ska snart sätta mig ner och skriva klart min geografi rapport och plugga lite musik till provet också. Vilken nörd jag är... Men, så ser mitt liv ut just nu och kommer göra det i stort sett till den 23 december. Sen blir det nog lite lugnare iaf.  



puss

Påväg till skolan

Godmorgon!

Är nu redo för skolan nu. Dagen börjar med lucia som våra esteter har, åh kommer bli så fint :')

Ha en bra dag! Latero lovers


19.43

Har pluggat matte hela dagen idag känns det som. Och för en gång skull känner jag mig lite klokare! Har prov imorgon som jag SKA klara.. blir inte förvånad om jag inte skulle klara det, men skitsamma :)

Tänkte ge mig nu med allt pluggande och bara njuta resten av kvällen och kolla på det nya avsnittet av Teen Mom, älskar de programmen♥

cause it feels like a ride of a lifetime


Julkänsla och söndagsmys

Idag har julkänslan varit på topp här hemma!

Har fixat pepparkakshuset och klätt granen tillsammans med familjen och julmusiken. Åh så mysigt ♥
Det är ju tredje advent också, snart såå... längtar som bara den!


Min helg

Hej på er!

Trötttjej.com. Denna natt har bestått av lite mindre än 1 timmes sömn. Så idag har jag försökt sovit men dock inte lyckats så bra. Tror jag är övertrött eller nått. Har försökt pluggat lite matte men det gick ju inte så bra när man såg dubbelt.

Hade iallafall en köng lördag igår. Dagen började klockan 10 då jag åkte ner och jobbade. Slutade 15 och åkte direkt hem och tog en liten powernap, duschade, fixa mig och sedan ner till biteline för att käka middag med Rebecka, Agnes, Eveline och Carro. Super mysigt. Sen åkte jag till issa och träffade mina andra tjejer. Vi bytte julklappar och fixade lite innan partyt var igång med resten av folket.

Kom hem runt 10 imorse och är nu heelt sluten i kroppen!

Bjussar på en bild på mig och ida & mig och kajsa ♥


Fler party bilder blev det tyvärr inte (som vanligt). Ska skärpa mig!

kram♥

stanmys och julkonsert

hej på er!

Har inte suttit vid daton nånting idag, därav dålig upptadering (inte mindre än vanligt menmen).

Har haft skola idag som vanligt, slutade halv fem med sista timmen foto, då gör det inte så mycket att man slutar senare! Sen blev det hem en super snabbis för att trycka i sig maten och sedan ner till stan med mammsen. Hittade några kläder och ett mobilskal :)

Efter det mötte vi upp pappsen och syrran för att sedan kolla på en julkonsert som hon var med i.
Världens julkänsla man fick!

Nu blir det återigen lite plugg innan det är tevedags.

latero lovers.


onsdag 7 december

Vilken dag! Helt slut!!!!

Dagen slutade med att jag hade ett prov som tog drygt två timmar om psykolgi. Tror aldrig jag har skrivet så mycket som jag gjorde idag för hand. Hade riktigt ont i handen efter. Aja, kan stryka den punkten ur min to do list iallafall :)

Har sedan pluggat engelska och börjat skrive lite om min geografi rapport. Det flyter framåt nu med pluggningen!
Åkte också ut en sväng med pappa ett tag för att knäppa lite kort till min fotouppgift där jag bl.a. skulle fånaga upp ljuset på en bil som ska vara klar tils imorn.

Nu ska jag inte göra något mer idag. Har pluggat tillräckligt känner jag.
Resten av kvällen består av filmmys med M.

Puss




Älskar videon♥


På gymmet

Är på gymmet nu och tänkte försöka ta tag i träningen igen. Tror inte jag kommer lyckas, men kan ju alltid försöka!

För övrigt så är det ovanligt dött här. Brukar alltid vara mycket folk här men inte nu..skönt :)
Måste vara för att chris medina är ute i birsta så alla är där istället.

Wish me good luck, peace.


Keep calm, and eat chocolate

Är nysshemkommen nu efter en kort dag på skolan. Så otroligt skönt!

Gick på stan efter lunch en stund med tjejerna och hittade äntligen en julklapp till my secret friend.
En smart grej som vi kom på faktiskt. Vi samlades och drog en lapp där det stod en av våra namn på. De namnet vi fick ska vi köpa en present till. Slippa köpa till allihopa så bestämde vi för att göra så, tycker jag var super bra med tanke på att man inte är stenrik :)


Har nyss bytt om till mjukiskläder och tjocksockar och sitter nu och latar mig framför teven, Ellen Degeneres show. Nu blir det plugg resten av eftermiddagen.

 Har en otroligt bildbrist nu så lägger upp en bild från fotokursen idag i mediasalen.  
Kan ju säga att ha valt individuellt val foto är ett av mina bästa val jag gjort! haha.  



latero

from now on

Kära vänner.

Är så otroligt sliten nu. Skolan dränker mig så otroligt mycket. Jag får panik och börjar känna mig nere igen.
Känner att jag måste ta tag i mig själv och inte låta mig dränkas.
Nu för tiden, fråga mig inte hur, har jag blivet en såndär person som pluggar, pluggar och pluggar men ändå inte får så lyckat resultat på proven. Det gör mig så förbaskat arg!

Men jag ska kämpa till in i det sista.

Jag ska bli bättre på att ta hand mer om mig själv, börja planera mitt liv och ha mer tid till mina vänner och familj. Inte ta allting så spontant som jag gjort de senaste måndaderna. Visst kan det vara skönt, men för mig funkar det tyvärr inte nu.

Det här kommer bli mitt nyårslöfte. Jag ska bli en gladare amanda.

Bara för att fräscha upp minnet lite för bl.a. mig själv så tänker jag dela med mig över allt som vi har till jullovet (som är en oändlighet bort).
Tisdag: natur prov
Onsdag: Psykologiprov
Torsdag: Engelskan
Fredag: Rapport psykologi

Måndag: Inget *puh*
Tisdag: Matte prov
Onsdagen: Spanska boken klar.
Torsdag: Rapport geografi, musik prov.
Fredag: Ekonomi prov.

För mig är det här så mycket så jag knappt kan andas.

Men bara för det ska jag inte glömma bort att andas, och tänka. Det blir så mycket bättre då.





Kanske inte världens roligaste inlägg.. men ibland om man känner för det (som inte jag gör så ofta) så måste man få skriva av sig, för sin egen skull.

puss på er

RSS 2.0