Varmt och skönt bubbelbad♥

Nånting positvit med vintern är helt klart när man kommer hem frusen och lägger sig i ett varmt bad och bara kopplar av. Finns kanske inget bättre än det.
Detta är vad min kväll har bestått av. Tror ni jag behövde det här eller?? Eh ja!


Fick de här produkterna i julklapp av Kajsa som jag inte hunnit testa än förrän nu ikväll. Älskar de! Luktade så jäkla gott.

Nu blir det att plugga lite foto.. ja jag har prov i det på torsdag, hur man nu än kan ha det....

puss


Mallorca i Juni


Nu är resan bokad. I början på juni drar jag och min kära familj till de varmare breddgraderna mallorca i två veckor och bara lever livet. En perfekt böjan på sin semester !
Tredje gången i rad som vi åker till mallorca, men det är sånt underbart land så det gör mig egentligen inte så mycket :)kram

Teoridags!

Nu blir det kaffe och lite teoriplugg innan kursen.
Känner mig lite flitig sådär :)


Lunch med mami

Fick en lång lunch idag så passar på att gå ner på stan och käka en sallad då, istället för att vara kvar på skolan :) Super gott.

 
Senare på dagen blir det teorikurs med moa och kajsa. Ska börja ta tag i teorin nu rejält hade ja tänkt så ja kanske lyckas ta körkort nångång då ja fyller år. Men det ser trögt ut....

puss


Nytt för idag



Blev ett litet spontant köp idag medan ja väntade på skjuts hem idag.
Har redan ett par sånna här skor men de har varit sönder ett tag och idag fick de tyvärr begravas så var tvungen att köpa nya. Älskar verkligen den här modellen på skorna!

I väntan på körlektion

Hej på er
Har nyss slutat skolan för dagen och sitter nu på jobbet och fördriver tiden lite. Har körlektion om en timme så känner att det är onödigt att gå hem på den lilla tiden. Puss på knäskålan


Wallander

Hej denna dag har bestått av endast ph norge och plugg. Slappdag med andra ord. Nu blir det att hoppa in i duschen lite för att färscha upp mig innan jag och familjen gör oss redo för Wallander:.skytten.

puss

Just nu

Det är super härligt väder ute så jag och mami bestämde oss för att gå ut och ta en promenix, myys.


Lördagskväll

Hej har precis insett att spontana utekvällar är de bästa kvällarna! Blev en sådan igår kväll och jag hade en toppen kväll :)

Blev cirkus tre timmars sömn inatt så är galet trött idag. Ska försöka hålla mig hela dagen och lägga mig tidigt istället. Tror det är smartast så?

Fredag 27 januari

Hej på er

Har fått finbesök av den här lillemannen, ska passa på att skämma bort han lite extra ikväll med tacos, filmmys och lite gotta.

Det är vad den här fredagskvällen kommer se ut. En lugn hemma kväll bara.


Fotodax!

Hej

Är på fotostudion nu och arbetar lite med mina bilder. Just nu går det inte så bra, det ser rent ut sagt förjävligt ut...


Veckorevyn innan sleeptime

Har nyss lagt mig i sängen och tänkte läsa det nya numret av veckorevyn som jag fick tidigare idag. Älskar den tidningen!
Tänkte sen försöka mig på en tidig kväll ikväll också, får dock se om jag lyckas med det :)

Godnatt med er!


Uppe med tuppen

Godmorgon!

Klev upp och begav mig på engång till körlektion imorse klockan halv 9. Känns lite surt då vi har "sovmorgon" till halv 2 idag. Menmen så är det.
Passade på att gå en sväng på stan då och köpa en ny ren och fin foundation pensel.

Är nu påväg till jobbet en stund innan jag ska hem och fixa mig. Var tvungen att köpa varmt kaffe påvägen, svin kallt ute idag!


Ni får ha en fin dag!
Puss


Ännu en pluggkväll

Hej på er!

Har varit ute och övningskört lite med Morfar & Mormor, så kom precis hem :)
Slutade kvart i tre idag och hade prov sista timmen. Gick super bra!! Har nu minst godkänt i alla ämnen. Känns toppen med tanke på att jag haft IG i matte förut. Så det är en bra dag idag!

Nu resten av kvällen blir det enbart plugg. Har inte tid med något annat. Idag står det Geografi och Svenska på schemat!

Puss

@ work

Hej

Sitter på jobbet nu och pluggar lite.
Hade foto nu på morgonen och sen hål nu till kl 1. Orkar inte gå hem emellan så passar på att gå hit då istället...blir mer plugg då också :)

Wish me good luck


Måndag 23 Januari

Hej allt bra? Med mig är det bara bra. Har än en dag tryckt i mig snabbmat till middag så sitter nu som en sopsäck vid soffan och kollar på en film (hej beach 2012).

Slutade förövrigt kvart i 10 idag. Rätt så skönt då. Tog då en trip med Issa och Emma i hennes bil och stekte runt lite  innan vi köpte med mat och åkte hem till Emma och kolla på Abduction. Dö bra film!!!! Blev helt kär i den.

Mer än så händer det nog inte idag. Har matteprov imorgon så måste sätta mig och plugga nu en sista gång innan jag lägger ner det :)

puss på knäskålan


Baby I was born this way




Min helg

Hej, söndag idag = slappdag. Helt sjukt vad trött jag varit idag! Har inte gjort nått speciellt idag egentligen. Tog en biltur med P en stund senare idag bara för få åka ut med lillbilen lite.
Har nyss käkat hemmagjord pizza idag också! Körde på lite lyx, kebabpizza. Var dock inte så god som jag trodde, men visst såg den rätt så god och välgjord ut?? Det var dock pappas pizza...



Tråkigt av mig att inte skriva så mycket nu men jag har inte haft tid. Men kan berätta lite kort om helgen: 
I fredags blev det att hyra film och mysa på med massa godingar. I lördags blev det jobb på dagen sedan käk ute med Issa, bio sherlock holmes (skit bra film) och sen drog vi till Felicia. Issa sov sedan över hos mig så imorse lyxade vi även till det med våra scones, som man förövrigt inte kan misslyckas med.. Dö gott! :)

Det var min helg.
Jag ska bli bättre på att blogga.. lovar.

puss


Onsdagkväll

Hej kom precis hem efter att ha varit och myst hos Anna med film och femminuters kola. Gött!
Nu blir det läggdags så man orkar med skolan från 8.30 - 16.30 imorgon. Herregud vilken lång skoldag.. avlider ju.

Har inte så mycket mer att skriva nu, tråkigt jag vet. Kan väl bara berätta att vi har börjat med programmet Information och Layout på skolan nu. Verkar vara ett helt okej och intressant program så det ser jag framemot att få läsa mer om.

Kult inlägg va? :)

Puss och godnatt med er


Tisdag 17 Januari


Hej! Sitter och myser framför teven med M och Lill M. P är borta så vi myser på lite exklusivt med snabbmat och en film ;) Men jag klagar inte.!

Har inte skrivet på några dagar nu men ni har inte heller missat nått. Min vardag går i stort sett ut på att vakna-gå till skolan - gå hem från skolan- sova- vakna- osv. Inte så jätte kul. Ska ta tag i livet lite mer nu, ska bara få lite ordning på livet.
Hörs mer imorgon. Puss och Kram



Brunch - Scones & PH


Godmorgon sitter nu och kollar på norska Paradise Hotel medan ja äter nybakt scones med lite ost och marmelad på. Mumma!!

Blev hemma idag också, mår bättre men känner mig fortfarande hängig så passar på att vila upp mig idag istället för att kämpa mig till skolan. 
Ni får ha en fin dag :) puss

En kopp Te och One tree Hill ♥

... favorit programmet helt klart, finns inte en säsong som är dålig i denna serie, inte ens ett avsnitt.. älskar det. Perfekt att sitta och kolla på det nu när man är sjuk. kram







Sjuklingen här då!

Hej på er :) har lyckats blivet sjuk nu. Och då menar jag verkligen riktigt sjuk. Det var länge sen jag kände mig såhär hängig faktiskt. Och rösten, lite bättre nu men imorse kunde jag nästan inte prata. Uscha.

Skolan började ju i måndags också, det gjorde inte mig så mycket egentligen. Nästa vecka börjar vi med nytt schema som är mycket bättre än den vi hade i höstterminen så tror att den här terminen kommer att funka helt okej faktsikt. Hoppas det flyter på lika snabbt och bra som förra terminen!

Nu blir det att hitta lite bra huskurer så jag blir bättre. Inte alls nå kul att vara sjuk ju! Puss


Morgonmänniska??

Godmorgon.. eller godmorgon och godmorgon, själv har man varit uppe sen halv 9-halv10 trots att det vart sent igår. Förstår inte varför jag alltid ska vakna så tidigt hela tiden. Men jag antar att de flesta av er nyss har vaknat, eller fortfarande sover? 

Hade iallafall en kul kväll igår hos söta Emma, med mycket folk och roligheter :)
Idag blir det att plugga, som vilken söndag som helst, och sen vila upp mig lite inför skolan som börjar imorn. Känner mig inte alls taggad för det. Får trösta mig med att det har gått ungefär hälften av skolgången iallafall.  
 
med tanke på att jag aldrig knäpper nå bilder nu för tiden så bjussar jag på en bild från i somras.
hare, puss


Lördag 7 Januari

Hej har jobbat hela dagen idag och kom precis hem, ska skynda mig in i duschen nu och sedan fixa till mig inför 18årspartaj ikväll. PeppPepp.
Har därför inte tid att skriva så mycket mer nu så vi hörs imorn, puss

Nytt make up från Make Up Store!


 sport foundation 355 loose powder 235 läppstift 170

Börjar på en ny ruta så här innan skolan börjar. Har hört mycket bra saker om sport foundation, att den inte är lika tjock som andra foundations så kände att jag var tvungen att testa en jag också, och än så länge är jag verkligen hel nöjd med den! Känner mig inte alls lika fet i huden. Sen pudret lägger man på för att det inte ska se lika blankt, den täcker inte heller ansiktet som ett täcke. Perfa.


Tar en runda runt Birsta


Idag är det fredag! Herregud, tyckte vi nyss fick jullov och nu börjar vi skolan snart igen. Usch tiden går alldeles för fort. Men det är bra, då är det snart sommarlov!

Har pluggat nu på morgonen så tänkte nu ta en liten paus. Åker iväg med lillbilen en stund med P för att inhandla lite stuff. Börjar bli en trogen körare nu känner jag ;)


Dejta kudden?


Sätter på filmen Goal och myser ner mig i sängen nu.

Slänger också ut en bild (från förra året) på mig och min kära vän Emma, som fyller år idag. Grattis till henne!!!!♥
Om nån månad är jag också där, 18 bast. Herregud man börjar bli gammal nu ;)


Godnatt med er


Jobb och psykologiplugg


Hejsan åkte ner till jobbet i några timmar idag och jobbade lite, känns som det var en evighet sen jag jobbade fast det egentligen bara var en vecka sen. När jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga, och nu på riktigt. Och denna kväll står det pluggning på schemat! Har länge sagt att jag ska ta tag i pluggningen men det har aldrig riktigt blivet av så nu jädrar. Ska försöka bli klar med allt som ska va klart underlovet innan helgen då jag har fullt upp. :) latero  


Frukostdax


Godmorgon sovit gott? Sitter just nu och äter frukost framför en film. Visst är det en sööt skål??

Vaknade också upp med 1dm snö ute imorse. Så mycket snö har vi nog aldrig haft här den här vintern... hoppas det smälter bort snart....
puss :)

Ost och Kex


Hej påer har haft en slapp dag idag, hade körlektion på eftermiddagen och det gick super bra :) Sen blev det hem och bara vila upp sig lite. Blir en rätt så tidig kväll för mig ikväll känner jag nu. Måste börja komma tillbaka till cirkeln innan skolan börjar. Vilket kommer bli oootroligt svårt!

Avslutar denna kväll med lite fulätning, ost och kex med familjen. Mumma! :) puss


4 Januari 2012

Hej :) stormen Emil har gjort mig sömnlös inatt, är helt slut i ögonen och i kroppen. Skulle egentligen ha varit nere och pluggat med Issa och Anna idag men kände mig verkligen orklös + har febern kommit smygande fram också, det var på tiden ;)

Blev ingen bloggning igår, känner mig otroligt omotiverad till bloggningen nu tyvärr. Men igår så hade jag dubbel körlektion och sedan på kvällen kom Ida kom och gjorde mig sällskap, vi hyrde filmer och fick i oss både nyttigheter och onyttigheter. Sedan sov hon över.


Planet of the apes och the langoliers var filmerna vi såg igår. The langoliers är en 3timmars lång stephen king film som jag absolut inte rekomenderar. Haha.

Nu blir det bara mys framför teven med familjen i några timmar, sen kanske man ska försöka ta tag i pluggningen? Skolan börjar ju snart *suck*


Shoppat på Birsta

Hej kom precis hem från birsta med Ida, blev både lunch och fika och sen lite shopping. Lägger ut bild sen!

Nu resten av kvällen tänkte jag ta och plugga lite teori. Har gjort några faser och fått underkänt varje gång, känns väl lite sisådär. Haha. Men det är lugnt, har 3 månader på mig ;) kram

Har bestämt att jag egentligen inte ska ha något nyårslöfte...

... men ett ska jag ha, och det är att knäppa mer kort!


de enda bilderna jag knäppte igår


1 Januari 2012


 Hej, helt sjukt vad tiden gått fort. Nyss var det ju julafton! Har lagt bloggen åt sidan nu de senaste dagarna och bara njutit av jullovet med mina nära och kära. Men än så länge så har jag haft en toppen vecka. Dock måste jag börja plugga lite den här veckan som kommer, slippa stressa ihjäl mig då skolan börjat. Men det är sånt man får ta :)

Och igår var det ju nyår! Kvällen började hos Lina med tjejerna, middag och förfest innan vi drog vidare till Alnö där vi firade in det nya året :)
Knäppte tyvärr inte så många bilder som jag hade hoppats på att knäppa, men ska se om jag kan samla ihop några bilder sen som jag kan lägga upp senare idag.

puss

RSS 2.0