Friluftsdag

Hej!

Hade friluftsdag idag och det var nästan pefekt väder ute... kunde ha varit någon grad varmare men annars var det perfekt. Åkte dock ingenting i backen utan följde mer bara med de andra upp och agerade fotograf. Mysigt det också liksom ;)  










Resten av dagen blir det plugg för min del. Har prov imorgon och har länge hittat på massa ursäkter för att inte plugga. Men det kanske är dags att ta tag i det nu? Men usch så tråkigt :(

Latero

Tant Anki & Fröken Sara


Hej som vanligt så har jag nästan aldrig tid att skriva på helgerna, framför allt inte på lördagarna. Men jobbade iaf som vanligt idag till klockan 15 då jag sedan gick och mötte upp Moa på Tant Anki & Fröken Sara där vi sedan tog en kopp.
Sedan mötte vi upp Isssa och nu sitter vi här hemma och väntar på maten.

Ikväll blir det partytime. Var ett tag sen nu, så känner att det är dags nu att gå mot dimman! OCH sen är det ju sista helgen för mig som 17 åring ;) Latero lovers  


19.44

Frusen som jag är nu efter en helkväll med anna och hästarna sätter jag mig nu ner med en varm oboy och en skön filt. Eftersom ingen i familjen är hemma så sätter jag på nån komedi film slippa vara allt för rädd ;)

Hade iallafall en mysig kväll, dock blev inte bilderna så bra som jag hade tänkt men det gör inte så mycket. Mer än så kommer det nog inte hända ikväll. Latero lovers.


grym tant btw!

Dags att ta tag i fotningen

Hej på er

Blev hemma idag från skolan. Blir fortfarande aldrig riktigt frisk så kände att jag var tvungen att ta en ledig dag så ja kan hinna vila upp mig lite. Nu jädrar.

Har packat med mig underställ och tjockläder nu och väntar på att anna ska sluta. Ska sen åka hem till henne och käka middag och senare vidare mot hennes ridning. Ska göra ett fotorepotage och passar på att knäppa lite kort då hon rider :)

Hörs ikväll, puss

Kan inte låta bli

Jag följer strömmen jag också genom att sätta igång tv11 och kika på BB :)


Godnatt med er sen♥

Frukost på Ikea

Blev lyxfrukost ute på Ikea med tjejerna idag, kan ju säga att det känns som att jag rullar mig fram nu ;) men gott, det var det. Känner att jag kommer klara av dagen galant nu!

Puss på rumpan


Tisdag 21 Februari


Det är ju trots allt fettodagen *host*


Uf mässa


Hej på er, har blivet sämre och sämre nu under eftermiddagen så har inte orkat skrivet så mycket idag. Det var iaf UF mässa idag som vi var och kika på och sen blev det hem och övningsköra, sen blev det bara hem och vila lite. Vill bli frisk så jag kan börja träna igen!

Tråkigt inlägg, jag vet.
puss


"Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul. "





One day

P är borta hela veckan framöver så idag har jag M och Lill M myst till det sådär lite extra. Hade först skola som vanligt, slutade dock väldigt tidigt som var rätt så skönt. Gick då på stan en stund innan jag hade körlektion. Efter körlektionen blev det mer stan och mys innan vi drog hem och åt "lyxmiddag".
Nu har vi satt ner oss i soffan och mer mys blir det kan ja lova. Har hyrt med One day som jag har velat sett jätte länge så nu äntligen! Verkar vara en sånhär typiskt tjejfilm. Sånt gillart :)

Mer har det inte hänt idag och mer kommer det inte hända. Puss på knäskålan

Helt sjukt...

... redan om två veckor fyller jag år. GOSH vad tiden går fort!

19 Februari

Hej på er, sovit gott?
Igår var jag hos anna med hon isabelle malin och stina. Var länge sen jag träffa alla tillsammans så det var jätte mysigt :) Blev pizza käk och massa snack hela kvällen.



Vaknade iallafall nyss med en dunder förskylning så idag blir det nog vila som gäller.. och plugg. Men det är det söndagar är till för tyvärr!

latero


Godmorgon!


Morgonpigg som jag är drog jag och körde en timmes träning med M imorse. Så otroligt skönt att träna på morgonen. Åkte sen hem och fixade mig inför jobbet som börjar 11. Har därför lite bråttom nu.

Skriver mer senare!
puss


@ moas place

Blev ännu en dag med mys fika!
Sitter just nu hemma hos moa och myser på med lite fika, musik och teoriplugg. Myspys :)

Ikväll blir det middag med släkten och sen får vi se vad som händer resten av kvällen, puss


Fika på stan

Hej, har haft skola som vanligt idag. Förutom att vi inte hade någon foto pga vi håller på med ett hemma repotage i veckorna framöver till sportlovet. Rätt så kul faktiskt!
Efter skolan träffade jag Ida på stan och vi tog en fika, snackade och strosa runt lite grann på stan :) Myspys.

Nu blir det att plugga matte med P, ska se om han kan hjälpa mig. Tycker det är dösvårt!! Känner mig lite trög sådär.
Sen blir det ett att dra iväg på en timmes pass med mamma och bränna lite kalorier som man fått i sig efter allt alla hjärtans dag godis...

Det var min dag, ledsen föra att det blir sån dålig upptadering men det händer ändå inte så mycket i mitt liv nu, så finns inte så mycket kul att skriva om ;)

puss

15 Februari

Hej hade körlektion imorse som gick helt okej. Hade tänkt och boka upp mina prov nu snart så jag får det gjort nångång. Men usch, jag gruvar mig!!! Men det skulle ju vara skönt och få det överstökat så fort man fyllt år :)

Åkte sedan hem till M&M som jag är hos nu. Blir hemma från skolan idag så passar då på och myser hos dom istället för att vara själv hemma.
¨
slänger ut en såndär söt bild på anna jag och kajsa för nån helg sen

Puss

Halkbana

Hej på er!

Klockan 5 ringde klockan imorse. Då var det bara dags att fixa sig och käka frukost och sedan dra iväg till körskolan och senare vidare mot härnösand med ett gäng och testa att köra på halkbanan.

Var sjukt nervös innan, men det gick hur bra som helst. Var dock väldigt trött med tanke på att det var så tidigt, och jag som aldrig kan somna somnade väl runt 2? Så det blev ynka få sovtimmar inatt. Menmen.
Som sagt, helt sjukt kul. Vet inte om det är så överallt men vi fick ju även testa på att "volta" med en bil, och det var bland det roligaste jag gjort på länge! `

Ni som inte gjort halkbanan och ska göra det och är nervös, det behöver ni absolut inte vara! Alla kommer varandra så sjukt nära efter en sån här grej :)

Nu blir det vila i någon timme. Det är ju som sagt alla ♥- dag idag (kanske svårt att ha missat det på bl.a. fb) och eftersom inte jag har någon pojkvän att mysa med ikväll så blir det en rejäl mysmiddag med familjen. Puss


Ai Se Eu Te Pego


Kan ju vara en av de chilligaste låtarna just nu. Åh vilken sommarkänsla jag får när jag hör den!


Har för övrigt varit på ett jympa pass med M och ska nu sätta på te och lägga mig i soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Sån här vanlig vardagskväll.

Puss

Morgonen började kanske inte så bra


Nog för att jag inte hade så mycket pengar på kortet men.... kanske inte det bästa som kan hända ;) Hur lång tid tar det tills man får ett nytt?? Känner mig extremt fattig utan kortet. Haha.

Annars har dagen varit fin fin. Tog ett besök till M&M om hopp att få lite hjälp av matten. Men blev det nått eller? Nej då, det blev kaffe, semla och prat dom timmarna istället. Mysigt det också liksom.
Får ta tag i plugget ikväll istället. Har matteprov på fredag och kan absolut ingenting så det är nog dags snart att ta tag i det.. men vill inte.

latero

Grattis Anna!


jag och anna

Godmorgon!

Måste börja denna morgon med att säga grattis till världens sötaste tjej som fyller arton idag. Grattis sötnos!!!! ♥

Lyxmiddag

Firar in denna söndagskväll med plankstek och senare ikväll hyrfim. Har haft en härlig söndag och är nu redo att ladda upp inför en ny vecka i skolan. Kram


Myspys














Underbart väder idag!

Solen skiner och det är ynka minus grader ute, härligt!

Sitter just nu ute i sidsjön och solar lite med resten av sundsvalls befolkning. M tar en promenix runt sjön och P och Lill M åker slalom. Själv orkar jag inte göra annat än att bara sitta och njuta av solen :)


....10 kilo tjockare

Hej på er! Haft en bra lördag? Själv har jag haft en riktigt härlig lördag.

Började morgonen med tidig träning, började en timme senare än vad jag brukar så passade då på att åka till gymmet en snabbis innan jobbet. Sedan blev det jobb till halv 4 - hem och fixa mig - och sedan åka ut till anna och fira henne som fyller 18 på måndag, med b-rudarna. Kul kul :) Mår illa som satan nu efter allt man har tryckt i sig så blir snart att ta och lägga sig och vila upp sig tills imorgon - då det är en riktigt plugg och städdag.

Bilder kommer förhoppningsvis läggas ut lite senare, inte ikväll.. är alldeles för trött för det!
Godnatt

En sån här mysig Fredag

Efter att ha käkat tacos och kladdkaka med familjen sätter vi nu igång denna film och myser ner oss i soffan. Den verkar lite sådär läskig!

Efter det blir det nog godnatt för min del.
Blir en stressig dag imorgon så får se om jag hinner slänga iväg något inlägg. Annars hör jag av mig på söndag :)

Kram

Gosat med denna sötnos idag


Slutade för övrigt riktigt tidigt idag så har hunnit att gått på både stan och birsta en snabbis.
Nu blir det att försöka plugga i en timme innan det är dags för mig och mamma och dra och träna. Har en känsla på att jag måste träna idag med tanke på hur mycket onyttigheter det kommer bli i helgen. Ouf. Men man lever bara en gång hörrni!

puss

9 Februari - Trött tjej

Hej på er!

Har inte alls orkat bloggat någonting idag. Blev en sömnlös natt inatt nästan så har känt mig både trött och grinig idag. Usch så hemskt. Blev även en sen skoldag idag så har inte hunnit med så mycket annat än sovit igen mig lite idag på eftermiddagen :) Men skönt var det! Eller jo, jag hann och åka ut med pappa lite här och där med lillbilen. OCH sen pluggat lite, men annars har det blivet en vila eftermiddag. Får hoppas på att bli piggare imorgon då det är fredag!

Nu är det myskläderna på och sedan Revenge innan jag går och dejtar kudden.

Skriver mer imorn
puss på knäskålan♥




Förklädd till man

Med en kopp te tar jag nu denna bok och lägger mig i sängen och läser.

Ska ha läst klart den här faktabiografen på skolan till vecka 8, så har fått skynda på lite. Men oj så bra den är!

Den handlar om att hon har som mål att uppleva männens värld - inifrån. Så under mer än ett och halvt år klär hon ut sig till en man under namnet Ned. Det är ett uppdrag som hon själv bestämt sig för att göra och sedan skriva ut det i en bok.
Man får följa henne hur hon blir vän med ett gäng män från ett bowling lag och sedan hur hon fortsätter sina små uppdrag som man. Man får sedan små hintar i boken om hur hon jämför män och kvinnor (som hon själv upptäckt med tiden).

Jag själv är egentligen ingen person som läser böcker, brukar aldrig ha tålamod till det, men den här boken va fanimej bra så den här kommer nog funka att läsa ;)

Blev visst en ynken liten bokrecension här, men tänkte bara tipsa lite om den här boken för er som gillar att läsa. Puss


Denna dag har bestått av...


konsert

skolan

middag


plugg med anna och kajsa på mattecentrum

träning med M

smell u latero


Klockan 21.03

Hej kom precis hem efter att ha varit på gymmet med Isabelle. Är helt slut i kroppen nu känner jag. Men känner mig ändå rätt så duktig som orkar ta mig i arslet och gå dit :) Får se hur länge det håller dock.

Resten av kvällen blir de det gamla klassiska. Kolla på teve och mysa med familjen. En typiskt vardagskväll.





Skor i stora lass

Kom precis hem från skolan. Otroligt slapp skoldag idag. Så otroligt skönt!! Och ännu skönare var det ju när man vaknade upp och såg att det bara var -4 ute ♥ 

Tänkte ta och skriva en labbrapport nu och sedan kolla på nån film med Lill M som är hemma och sjuk idag. Sen får vi se vad som händer resten av dagen!

Visst har vi snygga skor? haha 

Kram

Wallander mys resten av kvällen

Har hunnit kommit hem från spinningen,  hunnit druckit te och hunnit pluggat lite. Så nu resten av kvällen blir det teve tittande med Isabelle och familjen. Ser ut som att det blir Wallander :) Dö bra ju!

Godnatt med er sen


Degning med Anna!


Hej sitter och degar med anna i soffan nu, har gjort det i stort hela dagen! Det har varit en riktig söndagsdag :) Ska snart åka ner till gymmet och köra spinning med issa, ouf.. kommer bli tufft!

puss


Söndag 5 Februari

Hej som vanligt har det inte blivet så mycket upptadering i helgen. Hinner inte med mig då.
Igår hade jag iallafall filmkväll här hemma med några b-rudar. Det blev kladdkaka, godis, melodifestivalen och en film, samt snack och allt annat. Hade riktigt mysigt :) Vi såg på filmen Jag saknar dig. Är ingen som grinar till filmer men jag hade fyra andra bredvid mig som som böla under i stort sett hela filmen. Haha. Den var väldigt sorglig, men en helt okej film.



Vaknade iallafall för ett tag sen, anna och issa ligger kvar i sängen och sover som en stock. Förstår inte varför jag aldrig kan sova på mornarna! Haha...

Hörs mer sen, puss

Kommer sova gott inatt

Hej på er

Har haft fullt upp idag därav ingen upptadering.
Hade en sen skoldag och sen var det bara hem och plugga. Efter middagen blev det träning med issa... och stina (som vi träffade där.. :))  Känner mig helt slut i kroppen nu. Men nu jädrar.

Kom iallafall hem för ett tag sen och är nu nyduschad och känner mig som en helt ny människa kan ja lova.
Nu blir det tevetittande resten av kvällen med la familjen. Lyxfällan och sen den nya bra serien Revange.

puss

Plugg och Ben & Jerry


Mumsar i mig en B & J med lillsyrran som hon hade köpt med hem medan vi pluggar lite. Dögott!
Där fick jag tillbaka mina kalorier som jag brände tidigare idag. Men man lever bara en gång...

Årets första riktiga träning

Har äntligen tagit mig till träningen för första gången det här året ;) Tog en stund. Var duktig ett tag med det här med träningen men sen i julas så sket det sig ganska rejält. Men nuså jävlar ska jag börja dra igång igen!

puss

Choklad och marshmallows...


... till frukost med syrran idag. Lyxar till det lite extra. Kan va mysigt ibland :)

Ska för övrigt på en intervju idag med brudarna. Eller ja, vi ska intervjuva inför vårat företagsekonomi projekt som vi ska hålla på med nu i några veckor framöver. Kommer bli rätt så intressant faktiskt! Kan skriva mer om det framöver.

puss på er 

RSS 2.0