stockholm

Har nyss duschat och packat klart allting för imorgon drar jag iväg till Sthlm. Kommer åka hem på lördag kväll. Så får tre helt underbara dagar där borta.
Jag kommer åka med mamma, maya, mormor och morfar. Vi ska gå på en stor inredningsmässa och sen blir det att gå på äventyr i sthlms stad. Tror att jag kommer få det köng! 
Jag kommer att ta med mig datorn men har ingen aning om hur mycket bloggning jag kommer hinna med. Sen har jag ju råkat förstöra min kamera också så det kanske inte blir så mycket bilder, men vi får se hur det blir :)

skriver nånting när jag är i sthlm. puss

Kommentarer
Postat av: SagaLarsson♦

Hej! jag är med i en tävling på studeravidare.se om en macbook air! jag är otroligt kär i dom här datorerna så kan du vara otroligt söt & hjälpa mig? alla får en läkning som är med! sprid detta på din blogg som ett inlägg, snälla! länka till detta inlägg http://thephotoblogofme.blogg.se/2011/august/macbook-air.html#comment och klicka på denna för att ranka vidare mig! http://www.studeravidare.se/bloggtavling#rank

2011-08-31 @ 21:22:23
URL: http://thephotoblogofme.blogg.se/
Postat av: Julia <3

hejsan hur mår du :-) ?

2011-08-31 @ 21:42:30
URL: http://juliahej.devote.se
Postat av: belsas / elsa

Vad kul med Sthlm! :D



SV: Åh tack så mycket! <3 Jag håller med dig om att det verkligen är en rolig kurs! Det tråkiga var att vi nästan bara fotade med analoga kameror, man annars var det superkul. :)



Kram

2011-08-31 @ 22:51:21
URL: http://belsas.blogg.se/
Postat av: Lollo

Brukar du träna och i såfall vad? Är det viktigt att vara smal?



Jag har startat en träning/ideal och må bra blogg så jag hoppas få lite svar på mina frågor och komma igång med en riktigt bra och inspiererande blogg!

2011-09-01 @ 09:47:44
URL: http://lollostraning.blogg.se/
Postat av: Sandra

åh ha det såå kul i stockholm!! :)

2011-09-01 @ 10:07:33
URL: http://lilleput.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback
RSS 2.0